نان و شیرینی سلیاک

معرفی محصولات بدون گلوتن

موارد مجاز شامل :

ذرت ، برنج ،سیب زمینی ، سویا، میوه ها و مغزها بصورت خام و طبیعی ، شیر ، ماست ، پنیر ، خامه (از شرکت های معتبر) انواع گوشت و ماهی بدون افزودنیهاو آردها ، تخم مرغ ، کنسرو ماهی ، روغن جامد و کره بادام زمینی نمک و فلفل و سبزی خشک و ادویه جات که توسط خود فرد آسیاب شده باشد ، عسل ، شکر،فروکتوز و دکستروز ، چای ، آب میوه های خانگی ، حبوبات ، زیتون ، خیارشور ، نان و شیرینی های بدون گلوتن که از جای معتبر خریداری شده باشد ، پودر کاکائو خالص و شکلات بدون گلوتن ، نارگیل و آرد نخودچی ، سس ها و رب هایی که در منزل تهیه می شوند ، خمیر دندانcrest

موارد غیر مجاز ( ممنوع ) شامل :

گندم ، جو ، چاودار ، میوه جات خشک آماده ، آجیل های شور آماده ، غذاهای آماده مثل شنسیل و سوسیس و کالباس و گوشت های آماده که در پودر نان غلطانده شده باشند ، مالت و هر قرص یا محصولی که حاوی مالت می باشد ، سس بشامل و سس سفید و سس مایونز آماده ، نسکافه و ماالشعیر ، انواع محصولاتی که از نانوائی ها و قنادی ها تهیه می شود .سوپ جو ، رشته سوپ و رشته آش و ماکارونی که با آرد گندم تهیه  شده باشد .


موارد ریسکی شامل : 

چیپس و پفک ها ، کورن فلکس هائی که علامت بدون گلوتن نداشته باشند ، پاپ کورن های آماده ، غذا ها و سوپ های آماده که با نشاسته گندم غلیظ شده باشند ، پودر کیک های آماده و ماست های میوه ای آماده ، قرص سوپ ، پودر های آماده و فوری که برای درست کردن نوشیدنی استفاده می شود مانند نسکافه و شربت های غلیظ و آب میوه های که به آنها فیبر اضافه شده باشد ، داروها و قرص هایی که ممکن است پرکننده انها نشاسته گندم باشد ، شکلات ، قارچی که در کاه گندم پرورش داده شده باشد ، ژله ها ، کباب کوبیده رستورانها ، بکینگ پودر

نوشته شده در شنبه بیست و هفتم خرداد 1391ساعت 9:31 توسط سعیده شفیعی |


آخرين مطالب
» اطلاعیه
» آشنایی با مسئول فنی گروه نان و شیرینی سلیاک
» بیماری سلیاک یا آنتروپاتی حساس به گلوتن
» روش تشخیص و درمان
» چند پیشنهاد خوشمزه
» نان ویژه دیابتی
» اطلاعات مورد نیاز برای افراد حساس به گلوتن (سلیاک)
» سبد نان های بدون گلوتن
» انواع کیک و شیرینی بدون گلوتن

Design By : Pichak